Každý týden ve čtvrtek závoz do Prahy, Mladé Boleslavi a okolí dálnice D10. V pátek Liberecko, Turnovsko a Českodubsko.

Novinky

Informace o novinkách, pozvánky na nejdůležitější akce a drby z pivovaru.

 

Beranův zimní speciál – Red IPA 14°

Je to tady! Zimní speciál — Red IPA 14° Dry Hopped. ????????

Za studena zcela novými experimentálními chmely Saturn New a Mimóza chmelený speciál, který je díky vyššímu podílu sladu výrazné chuti. Odrůda Saturn dodává sladkou vůni broskví a bobulovin a Mimóza celou kompozici odlehčuje nádechem citronové trávy. Slad Cara Red dodává typickou červenou barvu.

Stupňovitost: 14 °

Obsah alkoholu: 5,8 % obj.

Výdejní okénko – každý pátek 16.00–19.00

Vyzvědněte si svůj on-line nákup přímo u Beranova hostince v Trávníčku! Ideálně, prosím, objednávejte v Beranově e-shopu alespoň den předem či volejte na mobil 731 722 681. K sudu Vám rádi zapůjčíme i výčepní zařízení!

Otevřeno je každý pátek od 16 do 19 hodin.

Beranův hostinec, Trávníček ev.č. 14, 46343 Bílá, Liberecký kraj

Těšíme se na vás!

Beranova zelená dvanáctka

S nadšením představujeme naši mimořádnou limitovanou "Zelenou" dvanáctku — poctivý ležák z doby Antonína Berana (1875–1915)

Při výrobě jsme použili výhradně čerstvě sklizený chmel, který jeden den ještě dozrával na chmelnici a druhý den už jsme z něj na 3 rmuty vařili pivo. Původní český způsob vaření piva na 3 rmuty se projevuje citelnější plností těla, kterou doplňují svěží chuť i vůně „zeleného“ chmele s příznačným názvem Bohemie. Tuto jemnou aromatickou odrůdu naše sládková Alenka zvolila i kvůli vůni s bylinným až trávovým charakterem. Vychutnávejte, nespěchejte, ani my jsme nespěchali a tuto poctivou dvanáctku jsme nechali uležet 7 týdnů.

Stupňovitost: 12 °

Obsah alkoholu: 6,5 % obj.

Zákonná kategorie: světlé pivo ležák

Suroviny: voda, ječný slad, čerstvý chmel.

Nefiltrováno, nepasterováno.

Stránka 1 z 15 - 43 položek celkem